Citat


Cajsa - Hur säger man om man ska säga "lite här och lite där" på engelska? Jag menar "little her, little .." .
Jag - "Little her, little there".. typ.
Cajsa - För man kan ju inte säga "little her, little deer" - lixom, lite här och lite rådjur.. ?
Jag - Nej, man säger absolut inte rådjur! Man säger THERE!
Skratt, skratt och åter massvis med skratt ( ;



Jag fattar inte vart du fick rådjur ifrån, för det var iaf inte mitt uttal som förde dej till de tankarna kan jag försökra er om. Jag är inte såååå kass på uttal. berätta för mej Cajsa lilla, tell me ^^

Valborg (;

Skolan var ganska rolig idag faktiskt. Julle & Adam ^^ Vi hade litelite vattenpappers krig .. hmm, Adam vann nog .. Julle tog mina skåpsnycklar idag också, innan no lektionen, tur att vi hade Martin.

Ikväll ska jag hem till das Sofia. (  ; Nice äre.
Får se vad som händer, vill gärna till vätterstranden . Som vanligt blir det väl iaf Maxi, (wooho ...)

// Sallyy

Tjejer med utmanande kläder ..

En av fem tycker att tjejer med utmanande kläder förtjänar att bli våldtagna. Alltså 20% ! Tycker ni också det?

Det gör inte jag. Man ska inte "förtjäna" att bli våldtagen pga. ett klädval. Ingen förtjänar överhuvudtaget att bli våldtagen. De slutsatserna kan väl ändå många hålla med mig om? Ingen jäkla enstaka människa ska behöva bli våldtagen. Ingen ska bli tvingad till någonting man själv inte vill. Vad tycker du? Kommentera för jag vill veta.

Hund med örhängen?

image56

Okej?
Hund med örhängen/öronhängen.

Knepigt.

Förövrigt, säger man örhängen eller öronhängen?

Tisdag, ohyes.

Första lektionen var Hk idag, Jullegulle var för rolig. ( ; Så söt med Cajsas hårspänne, hehe. Annars har dagen varit bra. sista lektionen var det cabarét, vi kom iaf en bit med dansen.

Imorgon åker Björn. Usch ..

// Sallyy

Björn, Börnie, Berra

På onsdag flyttar Björn till Jokkmokk.riktigt denna gång, han flyttar alla sina saker. Han ska inte bara vara borta några månader nu utan en mycket, mycket längre tid. Hela sitt liv antar jag. Jahopp, tack och adjö typ.

Hans dator flyttar ju också med honom, då finns ingen dator där för mej när jag behöver en. Men får se om det blir en så småning om, pappa är väl på hugget antar jag. Bra det iaf, att någon är på hugget.

// Sallyy

precis

pusspuss

Ingen groda som blir min prins

Vad har hänt idag då?
Slappt har det iaf varit. Varit en sväng på Intersport och Ica Maxi med mammi. Köpte nya benskydd, och godis. Ohjo, nu är jag nöjd ^^ .. nästan .. ( ;



Till helgen (tror jag) börjar seriespelet i fotboll!
Vi har:
IF Hagapojkarna
Hovslätts IK
Husqvarna FF
Malmbäcks IF
IK Tord (9-man.)
Råslätts SK
Tranås FF
Ölmstads IS

i serien .



Josef Fritzl som spärrade in sin egen dotter i källere i 24 år.


// Sallyy

Såhär på morgonen ..

Satt just och försökte fylla lite plats i magen med hjälp av ett äpple. Fanns ju ingenting bättre att äta här hemma. Ingen frulle för min del idag då ;O
Har just kollat lite hemsidor och ska väl antagligen snart fortsätta med det igen. Idag ska jag också plugga, tråkigt .. Spanska (prov på onsdag), Hemkunskap (inlämningsarbete nästa vecka), Engelska (ska skriva några recensioner på texter ur vår textbok) . Får se om det hittas på någonting roligt annars.

Läget med er annars då ?
// Sallyy

Citat

Mamma och jag satt å kollade på Körslaget igår. Mamma tyckte Linda Bengtizning hade en väldigt ful klänning på sig, den första klänningen hon hade för er som såg pogrammet.

Mamma:
Vad är det hon har på sig? En kondom eller .. ?


// Sallyy

Musik




Veronice Maggio - Måndagsbarn.



Träningsverk or what?

Jag har träningsverk!
Efter cup igår och träningsmatch utanför Gränna mot Tortuna (?) idag. Ett lag från Västerås mötte vi. Vi förlorade. Men vilka målchanser vi hadde! Det var roligt iaf.

image50
För det första: Jag bände mej i solen igår en gnutta. På kinderna & näsan, hoho.
För det andra: Jag ser väldigt tjurig ut på bilden. Mina händer ser gigantiska ut, aja, skit samma. haha.


För det tredje: Jag är sugen på godis .. det vattnas i munnen på mej .. ge mig!
För det fjärde: Jag är hungrig ...

// Sallyy

Vista cup

Hejhej!
Hur mår ni?
Jag mår toppen idag, förutom lite verk i fötterna .. menmen, jag överlever det iaf! :D
Som sagt var det ju cup för min del idag. Cup i Vista, Kaxholmen. Det var riktigt roligt, men himla jobbigt imellan åt. Vi spelade 6 matcher på 25 minuter. Första, andra och tredje matcherna spelade vi oavgjort, 0-0, alla de tre matcherna. Sen blev det förlust två matcher. Sista matchen blev det vinst med 2-0! :D Vi kom sist av de alla de åtta lagen, woho. Men kul var det iaf, jag tror ingen var riktigt ledsen över att vi kom sist. Haha! Vi spelade faktiskt lika mot både 1:an och 2:an! Alltså de som kom etta av de åtta lagen och tvåa, Hehe. Tolkning här känner jag. Lite vattenkrig efter vinstmatchen hann vi också med (;

image48 image49
(Bilder från träningslägret 12-13/4 . )

// Sallyy

Kort inlägg

Känner för att slänga ett kort inlägg innan sängen.
Idag: Skola-stan-hem till Saga i typ 20 min, sen kom Björn och hämtade mej ..

Imorgon
är det cup i Vista, Kaxholmen som gäller! Är samling vid Hammarvallen 7.15 !! Fatta att man måste gå upp tidigt .. usch ...


Tack tjejer för att ni bryr er så mkt, det betyder och värmer. <3

// Sallyy

Orken finns inte kvar snart ..

.. Tankarna kväver så hårt.

Förklara allt för mej, snälla...

Today is the day

Igår kväll var jag som sagt hos Annika & Christer med ma&pa och broder Björn. Björn köpte deras ena bil för någon månad sen för Annika inte trodde hon behövde den, när vi kom igår hade de precis i veckan varit och hämtat en vääldigt fin BMW. Vet inte modellen lr årgången men det var ju ingen gammal årsmodell. Björn och jag tog en provtur och fasen va go den var. Wooooosh. Tjenare säger jag bara .. Jag vet ju iaf vilken bil jag vill ha senare i livet ; )

image46
Något i stuk med denna.

// Sallyy



Onsdag ..

Onsdag idag då .. känns bra. : )
Idag på engelskan hade vi lite muntliga nationella prov. Det gick nog bra, hoppas jag. Kändes iaf så. Man behövde inte prata alls mkt. Jag har märkt att när jag pratar engelska säger jag jätte mkt "You know." Haha.När jag kom hem satte jag mej tillsammans med mammi ute i solen. Medans jag stektes pluggade jag också lite Biologi. Förövrigt glömde jag min engelska bok i skåpet, imorgon väntar skäll från Marie! : ) Har engelska läxa. Orkar inte ringa till Cajsa heller. Skit samma ^^ Lite busig får man vara ..

Om någon timme ska jag iväg. Ska till Annika & Christer.

image45

// Sallyy


Brolle

Brolle - Wathing the stars


Den är bra!
Linn, din förtjänst : D Denna låten är guldvärd ; )

Träning + lite träning hemma

Var som sagt på träning. Riktigt skönt! Ohja, det var roligt för den delen också, som alltid. Att man kan finna en sån lycka i att sparka på en boll? Det betyder så himla mkt att spela fotboll för min del. Otroligt.

När jag kom hem kikade jag en stund på Andra Avenyn, lite hemskt är det ju nu : ( Sen spelade jag ytterligare lite fotboll med das bröder. Funnybunny. Men jag är verkligen sämst på att kicka boll. Hehe. "Kicka boll" - roligt ord.. Fast man säger nog inte ens så kanske.. Aja! Skit samma .. snark.



image44

// Sallyy

Träning på gräs!

Idag kände jag mej lite bättre. Tjejerna får mej att må bra. <3
Var på en musiklal idag, Lyndon. Ganska bra.



Snart är det träning, om .. en kvart. Hehe, kanske skulle börja röra på benen lite ? ; ) Vi tränar på gräs på Hammarvallen idag! Woho.

// Sallyy

Mitt första ord

Pappa berättade för mej för någon dag sen att det första jag sa var "HV" .

// Sallyy

<3

<3

Some stuffs

image37

image38 image39
image43

yes.


Dagens bilder

image33

image34

image35

image36

Fina bilder.

Måndag

Var som sagt själv i skolan idag, utan Cajsa alltså. På lunchen följde jag med Sofia, Sanna, Ellen, Maja ner till Happy (äckel)Time. För fan, vattnet smakade pizzasallad! Helt otroligt äckligt. Efter Äckel Time så gick vi till Konsum. Köpte Daim (A) Sen upp til skolan igen och ha spanska. Efter spanskan ringde jag pappa.. Pratade lite med honom och sen stack jag hem. Jag var trött, hade ont i magen och .. kände mej.. konstig. typ. Inte konstig så andra märkte det, det var inte så jag menade utan på ett annat vis. Eller jag hoppas inte jag var allmänt konstig.

Det är jobbigt.
// Sallyy

Söndag kväll

Sitter här och försöker hitta på något vättigt. Har pluggat lite innan men orkade inte mer, såg Andra Avenyn istället såklart. imorgon är det lite jobbigt, Cajsa är inte i skolan men som tur är har jag inga för långa raster som jag måste umgås alltför mycket med mej själv på. ^^ Bra är ju det. På tisdag är det samma sak. Cajsa är inte i skolan.



Till mia som kommenterade något inlägg lite längre ner.
Allt bara brister ibland. Nu är det en tid som är lite tyngre än vanligt. Det är för mycket att tänka på och jag vet inte varför jag tänker så mycket mer än vanligt nu.

Jag kan berätta någon annan dag till dej och tjejerna kanske, skriver inte mer här nu och tror inte du fattar så mycket ändå här. Tack för du bryr dej. Det är inget allvarligt. Bara tankar.

// Sallyy

Måste ha!

 image32image31

Jag bara måste ha en viss tröja. Tänkte förklara lite vilken, men ingen av de på bilderna - det är bara för att förklara bättre (A) Iaf.
Det är samma modell som på den första bilden och ungefär samma mönster som den på andra bilden. Men dock vill jag ha i ljusare färger. Funderar också på att om jag hittar den, sy om den lite. Att ta bort ärmarna. Kanske. Men först och främst, måste jag hitta den. Jag vet iaf att den finns på H&M .

// Sallyy

A-b

Imorse vaknade jag av att mamma ryckte upp dörren,
- "Sallyy! När ska du samlas?"
- "Ähh ... kvart i två tror jag."
- "Hon är halv ett nu! Det är nog ganska smart att gå upp då. När är matchen?"
- Ojddå, shit. ähhh.... klockan tre."

Jag sov alltså till halv ett vilket inte är specielt likt mej. Brukar vanligen gå upp runt klockan elva (även om jag gärna skulle vilja sova längre varje gång) för att inte sova bort dagen. Men idag gick det bara inte. Jag var som a stone i sängen, hehe. Efter trekvart kom Ellen & her dad för att hämta upp moi och åka till Åsavallen och spela Dm-match mot Skillingaryd! Men .. jag fick inte spela, inte heller Jossan fick det. En mindre back och ingen målvakt. Shit.
Tränarna - "Tjejer, vi har gjort ett väldigt misstak .. de som är 93:or får inte spela ..." Vi fick alltså inte spela, vi 93:or . Men det löste sig ju iaf. Men surt när man har varit peppad hela helgen inför första matchen på gräs (desutom Dm-match.) Men vi fick ta hjälp av lite 95-96:or tror jag det var. Vi vann matchen efter förlängning (2x 5 minuter) och straffar. Wooho!

// Sallyy

Dagens ..

Hannes: "Hej lilla gumman."
Hannes: "Jag älskar dej."

Visserligen skämtar han bara, men detta är överdrift ^^

Dag efter dag

Lördag : träning - stan - Saga & Kafe paus - Saga.
En trevlig dag, fint att träffa dig igen Saga!


Imorgon
är det DM-match som gäller! : D
Hemmamatch som tur är.
Mot Skillingaryd.

// Sallyy


-

Det bara händer, allting bara brister.
Varför ni?


Tack Pappa.



Sofia

Sofia älskling .

HV

HV BLÅ ÄR DEM BÄSTA, HEJA HEJA HEJJAHEJA HV!
Efter dansen stack jag hem till Sofia. Det var jag, Sofia, Ellen & Cajsa. Vi hade det trevligt! :D Vi kollade såklart på hockeyn.
I förlängning när Hv fick in målet fattade jag ingenting, men sen skrev alla. Och då kom glädjen och jag fattade. haha. Fy vilken stämning det var på stan efteråt!!! Vi sprang till östra centrum , och shit va härligt det var!! :D

SMUGUUUUUUULDET ÄR DÄR DET HÖR HEMMA, HOS HV!

image30
Så ska det se ut!
Uppe i flagstången hänger den nu!

HV 71

HEJJA HV!
Nu jäklar ska Hv ta hem Smguldet till dit det hör hemma.

Konstig mening.. men hoppas ändå att ni förstår mej. TACK
Hv
hv
hv
hv
hv
hv
hv
hv!

Jordgubbar .. mums

Sitter och hoppas på att pappa köper jordgubbar till mej. Hoppas, hoppas.
Såg nämligen i Nettos reklamblad att 250 g jordgubbar (visserligen impoterad från Spanien. Men det är ju alla såhär års, men just nu har jag ett sånt himla sug efter jordgubbar!) kostar 9kr, woho.


Förövrigt har skolan varit bra idag.
Idrott med ABCtester - ANT sak i Aulan - Matte - Engelska. Slutade ca. 13.15.
Surt bara att vi aldrig träffar Bbarnen på torsdagar typ. : (

//
Sallyy

Paris Hilton ..

Måste bara lägga upp lite bilder jag såg på Paris Hilton ..
Haha!

image27

image26

image28

image29

Den här tjejen verkligen äälskar sig själv. Helt klart. Det kan väl ingen ha missat ?
Jag tycker hennes poserande ser ut som en reklam för armhålor .. Ta två betala för en! Och att hon står och "klappar" på sig själv ser ju också ganska friskt ut, eller ?


Mitt horoskop - Skorpionen

Jag läste i So boken och bläddrade igenom den, så såg jag Horoskop. Nästan allra längst bak i boken finns alla horoskopen. Jag läste igenom min, såhär stod det:

- "
Skorpioner har ett gott självförtroende. De har en nästan hypnotisk utstrålning och lockar andra människor till sig. Varken förolämpningar eller smicker biter på en skorpion. Andra människor brukar snällt lyda när en skorpion kommer med en befallning.
Man kan vara säker på att skorpionerna kommer att säga sanningen om man frågar dem något. De får respekt från andra. Skorpionerna är mycket orädda och är beredda att offra livet för att rädda andra människor. De glömmer aldrig en gåva eller en vänlighet men inte heller en oförrätt."

Hmm ..
Att jag har en nästan hypnotisk utstrålning och lockar till mig andra människor, att jag varken tar åt mig av förolämpningar lr smicker, att folk lyder mig och att jag är orädd ... Det kan jag inte hålla med om.

// Sallyy


Ny lag i Frankrike ?

- I Frankrike diskuteras det en hel del om att det ska införas en ny lag, en lag mot undernärda. "Parlamentet har godkänt en lag som gör det straffbart att beskriva trådsmala modeller som ideal."

- Den som bryter mot lagen (om den godkäns i senaten) kan få fängelse i upp till två år, och böta 47 000 dollar.

Vick Mihaci, chef för modellagenturen Elite i Frankrike ser inte lagen som en lösning.
"Man borde vända sig mot våra kunder i stället. Det är de som designar kläderna och frågar efter smala modeller. Vi fyller bara enefterfrågan. Dessutom kan smalhet vara något naturligt. En del flickor är tunna av naturen."

Läs mer --> HÄR .

// Sallyy

Mina skåpsnycklar & mitt skåp

ja ..
Det är förbannat jobbigt när Juhlin tar ens nycklar i över tjugo minuter och vägrar att ge tillbaka dem. Ojoj, tjugo minuter! Vilket rekord.. Aja, han gav tillbaka nycklarna precis när vi började, men då tog Falck&Sanna dem, tack för hjälpen där ja. Plus att mitt kära, älskade, lättöppnande skåp just nu är raka motsattsen till det jag just skrev bara för en viss Fågel Falck stog och slog på det. Slog sönder det, stackars skåpet .. Hehe.

Jag kanske skulle börja skriva här dagligen om mitt skåp & mina skåpsnycklar, vad sägs ? Hehe.

Aja, annars har dagen varit fin : )
Fin dag med fina människor.

// Sallyy

HV

HEJA HV!

Köpta stuffs från Götet.

 image23
Sjal från Rut. m.fl . <3

Köpte även trosor på Rut. m.fl. men orkar inte lägga upp bilder på dem ^^ Alla är svarta, fast i olika modeller. Och en sjal till & Rimmel solpuder.

(Ursäkta mitt fula täcka , hehe.)

Tittade även på dessa jeans som jag lagt ut tidigare på Bikbok -

image3
- Ska kolla om de finns på A6:an här hemma i min storlek (de fanns nämligen inte det i Göteborg) .. Men får se om de finns i min storlek, om de sitter bra och om jag pallar ha likadana jenas som annat folk. Lite surt.

// Sallyy

Götet

Idag var det Götet som gällde med större delen av åttorna i skolan.
Riktigt nice. Men synd bara att vi gick in på Rut m. fl. typ det sista vi gjorde, men hann ändå raffa åt mej lite grejjer. Eller inte det sista vi gjorde, men det var inte så mkt tid att man hann gå igenom alla grejjer som man skulle ha viljat göra. Som att testa marioteten av deras jeans. Det skulle jag behövt .. Menmen! Glad är jag iaf.


image13 image14

image15 image16

image17 image18

image19 image20

Universeum - fräna skor från Mango - Adam i bussen (var tvungen att lägga upp den sköna bilden ^^ ) - resten av bilderna är från bussresorna.

Fin dag med fina människor. <3


Saga, vi saknar dej jätte mycket! Vi ses någon dag i veckan, hoppas väldigt snart. <3

// Sallyy

Söndag och trött

Hallå där!

Träningsläger var det i helgen då.
Lördag: Träning, lunch, teori, en kort träning igen och sen löpning i skogen. Middag, femkamp (Jag var i lag med Hanne&Sanna, vi vann! woho) Sen fick vi göra vad vi ville. De flesta satt och kollade på tv men jag, Ellen, Malin och Lizzan satt och snackade istället. Riktigt trevligt, <3
När vi skulle sova så var jag ganska pigg, eftersom jag bara suttit och snackat mej igenom större delan av kvällen. Så, Ellen & jag blev ganska flummiga, eller iaf Ellen!.. Hehe (A) Precis samma sak som förra året:
"MEN TYSTA DÅ, ELLEN - SALLY!" , Det upprepades ganska många gånger. Hehe (A)
Idag skulle vi gå upp klockan halv åtta, men endel av folket var uppe redan kvart över sju. Då kunde de ju inte klaga på mej och das EllenPellen för att vi störde deras skönhetssömn. De gick ju ändå upp tidigare på morgonen? Palla ^^
Aja. Vi var uppe och gjorde oss iordning och åt i morse då efter vi gått upp, låter ganska logisk va? Att äta efter man gått upp ^^ . Sen städade jag och Ellen i omklädningsrummen. Och sen städade vi lite upp i "sovsalen" också.
Sen åkte vi till Hammarvallen för att spela träningsmatch mot Barnarp på grusplanen . Det gik inte bra. Fast , det var roligt iaf.

// Sallyy

Fredag

Idag var det "ta-igen-dag" i skolan, Cajsa och jag jobbade lite med So redovisningen. Sen stack jag, Maria, LinnMaria, Sofia, Ellen och Cajsa därifrån. Innan vi slutade alltså, det var så jag menade ; ) Jag, Maria & Sofia åkte in till stan. Åt på donkan och tittade runt lite. Sen kom Ellen också. Vid tre tiden gick vi till Kulturhuset, jag& Mia skulle dansa. Sen åkte vi hem till Maria. Efter en stund kom också Cajsa. Sen kom mammi och hämtade mej, skit tidigt. Menmen. What to do ? Träffade Hannes här hemma. Sen har jag väl bara drygat mig.



Just för tillfället känner jag mej väldigt dum. Jag är otrevlig. Mot folk som folk. Men mest mot das familia. Mot Björn av alla också, för det mesta. Mot Berra-Björne-Börnie (samma människa ifall ni undrar. haha!) Not good, right? Men går väl över så småning om (A) Man har sina små brister.



Pappa smsade innan när matchen var över, alltså matchen mellan Linköping & Hv såklart. Det stod: "Hv!!!". Wooho, sa jag då. ^^ Hejja Hv! Men jag har ännu inte hunnit fundera ut vad resultatet blev. Hehe (A). Är glad så länge de vinner, och bryr mej inte så värst mycket om das results.



Imorgon äre Åsavallen som gäller, träningsläger förstås!
På lördag kommer vi träna 2 times, och på söndag en. Och en träningsmatch mot Barnarp vid 11 tiden.
Häääärligt!

Nu ska jag göra nått annat. Hejjsvej.
// Sallyy

It sucks

It sucks, när ingen kommenterar. ( :

Skolan

Sitter i skolan, jobbar på en redovisning med Cajsan.
Om Ferdinand Magellan, it sucks. Han var en sjöfarare om någon är intresserad.


image7
- Snyggingen Magellan.

image9
- Fulingen Beckham.


Nu ska jag försöka jobba lite till, hejdå.
// Sallyy

Bibeln

Om Bibeln uppmanar oss till att vara ärliga. Varför tycker då vissa att homosexuella inte ska få finnas? Ska de gå runt och ljuga hela livet? Jag menar, det finns ju vissa kristna som tycker att homosexuella inte ska få finnas eller visa sig offentligt tillsammans, det är ju inte bara otroende som tycker det. Men hur tänker de troende då?


// Sallyy

Påven & Luther

Måste bara slänga ett till inlägg idag, haha.
Kom på en liten rolig sak som jag måste skriva .

Påven (åt Luther):
"krälande orm, ett svin som brutit sig in i guds vingård."


Luther (om att han skulle till Worms år 1521):
"Jag ska till Worms, även om djävlarna där är lika många som tegelpannorna på hustaken."



Tycker det är skit roliga citat! Heheh.
// Sallyy

Dagens bilder

image4

image5

Mischa Barton

// Sallyy

Det känns lite dumt ..

.. att behöva säga det här .. men .. Jag saknar Hannes liite, lite faktiskt. Fatta mysko!? Han har varit borta sen tisdag (han är på träningsläger i Danmark) och kommer hem imorgon. Shit. ^^
En jobbig bror. Kan man verkligen sakna en sådan på 3 dagar ?? Över huvudtaget sakna en sådan? Ja, tydligen. Vi har ett bra exempel här, antar jag.
I don´t get it.

// Sallyy

Skolan typ

Dagen började med bad i skolan. Gött med bad. Sen lite andra lektioner. Skulle egentligen sluta 13.20 som alltid på torsdagar, men idag skulle vi ha cabarét kl. 14.30-15.50 . Så jag stannade kvar i skolan och pluggade lite grann. Sen cabarét då. Men Simon das dumma unge hade ju inte bränt vår musik, så vi bara satt i musiksalen värsta länge. Men sen kom vi igång med liite dansande, fast med bara en låt. Vi skulle egentligen ha typ 4 st. Men men,  what to do lixom?

// Sallyy

Hv - Linköping, domarnas dömning.

Var nyss hemma hos broder Rasmus och kollade hockey med pappa & Björn.

Måste bara säga att .. jag tycker domarna var skräp. Visst, de har en dommarutbilning men så som de dömde idag var ju för fan inte rätt tycker jag. Inte såg man att de hade gått en utbildning. Det var nästan som om domarna ibland tyckte att Linköping & Hv spelat för länge utan utvisningar. Och vipps, så var en Hv spelare utvisad för en liiten dragning. Det störde ju inte ens spelet! Och nejjnej! Linköping gjorde ingenting sånt, nejjdå.
Och under sista perioden (tror jag), en sådan klockren crosscheking från en Linköping spelare mot en Hv spelare. Mitt framför ögonen på domaren! Men nää! Det är ju typ bara Hv som kan ta utvisningar. Bara för att de ofta tar i, och tacklar. Man måste ju få ta i någonstans!
Nejj, det var inte rätt dömt från domarna tycker jag.
Hehe.

Men synd var det ju ändå när Hv gjorde mål och Linköpings målvakt låg på pucken så man inte kunde döma mål eller ej. Bara för att man inte riktigt visste om den var inne. Det var den, det vet jag. Det visste nog många, hehe. Men men, det är väl ändå regler. Att om man inte ser pucken så kan man inte bara ta för givet att pucken är inne, eller ute. Synd är det ändå!


Var bara tvungen att skriva av mej lite. Nu ska jag fixa lite andra stuffs innan jag ska sova.
// Sallyy

Tips på musik

Tänkte tipsa om lite musik.
Tänkte tipsa om dessa tre:



Billie the vision and the dancers - Ask for more.
Gillar deras musik mycket!




T-pain & FloRida - Low
Gillar verkligen inte T-pain någonstans om jag ska vara ärlig mot er, men denna låten är så förbannat grym!
Vadå ge danslust?





Lykke Li - Everybody but me .
Lykke Li, Lykke Li, Lykke Li.
Äääälskar hennes musik och hennes röst! <3 Helt otroligt bra är hon.


// Sallyy

Sitter i skolan ..

.. och ska snart ha engelska . Får kanske reda på det oförberedda engelska provet vi hade här om veckan. Hoppas!

Hejj så länge.
// Sallyy

Hur gör man ..

.. om man har en tatuering precis i ryggslutet (alltså precis ovanför rumpan) och ska ta kejsarsnitt? Jag har hört att man inte kan ta bedövning då. Att man inte kan sticka in nålen där, för det tar med sig färg från tatueringen.
Stämmer det eller inte ?

// Sallyy

Jeans & t-shirt

image2
Snygg peace t-shirt från Gina Tricot .
(Var dock tvungen att "skära av" en bit av tröjan för det går ju inte att "spara bilder" från Ginas hemsida.)

image3
Jeans från Bikbok .

Det är mycket kärlek till dessa kläder, <3 Specielt jeansen. Måste kolla på dem i Göteborg.

//Sallyy

Jason Mraz



Jason Mraz - I'm yours .
<3

8 april, tisdag .

Idag är det studiedag då.
Men .. bara för att jag ville sova idag så ringer en nisse vid 10.10 .. hmm .. ja, kul att man fick sova! Jag hade mobilen på vibrator så när nissen ringde så vibrerade den .. och det hörs ju också. Så när jag är mitt uppe i en dröm .. och vaknar lite halvt så övertalar jag mig själv att inte svara, men redan efter två "signaler" går jag upp och svarar. Snark! Bra jag är på att övertala mig själv. Jag drömde att jag skulle spela fotbollsmatch, hehe (A) .


Iaf, någon som har något förslag på vad jag kan skriva om här ? ( :

// Sallyy

Hej alla

Hej alla .
Nu är jag här med en ny blogg.
Jag tog bort den gamla bloggen, "KnutKnutisson" för att jag inte pallade med den och mitt skrivande där. Hah, ganska oseriös blogg om jag säger så. Ni som läst den förstår nog vad jag menar. Men iaf, jag ska försöka hålla denna blogg ganska ren från onödig skit. Hehe (A) Vi får väl se hur mycket som jag tycker är "onödig skit" då ..


Hoppas jag fortfarande har nåågra som läser iaf .. Lite kul är det ju med någon kommentar här och var. Själv ska jag bättre mej på att kommentera andras bloggar. Promise. Man känner sig lite mer uppskattad då, lr hur?

// Sallyy.

RSS 2.0